23 Nisan'da Koltuklar Çocuklara Emanet

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZDİR

SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU LİSESİ / BATMAN

Öğrencilerimiz temsili olarak okul yönetiminin yerine geçtiler ve bakın ne dediler ?

1-Ülkemizin Gelecekte nasıl bir yere getirmeyi düşünüyorsunuz? Nasıl bir ülke hayaliniz var?

**Gelişen, üreten ,  sosyal Hayatın huzurlu olduğu, ekonomik şartların iyi olduğu, kendine yetebilen  ve teknolojik açıdan daha çok gelişmiş bir ülke istiyorum

** ülkemde Eğitimin her şeyden önce daha çok geliştiği ve öğrencilerin her açıdan desteklendiği     bir ülke olsun istiyorum.

***istediğim şekilde gezebileceğim bir ülke istiyorum

2-Gelecekte ülkemizdeki    öğrenciler için neler yapmak istersiniz?

**Çocukların eğitimine ve sağlığına yönelik şartların daha iyi Hale getirilmesini istiyorum.

**Her okula yemekhane yapardım,

**çocukların ulaşım masraflarını karşılardım. öğrenciler Ulaşım sorunu yaşamasın diye gerekeni yapardım

***Tüm öğrencilere maddi ve manevi olarak gerekli ihtiyaçları ve destekleri verirdim.

****Kadınların haklarının en önemli savunucusu olurdum.

3-Hayalinizdeki meslek nedir?

**Pilot olmak istiyorum  ( ülkemi savunmak istiyorum, ülkemi seviyorum)

**Vali olmak istiyorum ( bir kenti daha iyi hale getirmek ve insanlara hizmet etmek, insanlara yardımcı olmak istiyorum)

**Doktor olmak istiyorum  ( başta SMA hastaları olmak üzere kansere karşı mücadele etmek ve kanser yenmek için gerekli çalışmaları   ve yardımları yapmak istiyorum.

22-04-202222-04-202222-04-202222-04-202222-04-202229-04-202229-04-2022