SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH DERS BAŞLAMA 08.30-BİTİŞ:12.30 ÖĞLEN BAŞLAMA 13.10 BİTİŞ:15.30
Yabancı Dil: ingilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: SON İKİ YAZ DÖNEMİ 29 ÖĞRENCİ 4 YIILIK FAKÜLTE VE 2 YILLIK YÜKSEKOKULA YERLEŞMİŞTİR
Sportif Etkinlikler: Kros, Boks, Voleybol,Badminton, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 2204

Telefon - 4885020148

WEB - https://batmanselahaddineyyubi.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir mah. 134. cad. no 8 Eski adres Kuyu Başı Köyu Köyun Kendisi üniversite yolu Batman/Merkez

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - YENİŞEHİR MAH. 134.C CAD NO:8(KUYUBAŞI KÖYU YANI - ÜNİVERİSTE YOLU) BATMAN / MERKEZ